Cara Order Produk Shaklee

Selalu saya dapat pertanyaan "Puan boleh COD kat sekian sekian tak? saya di sekian sekian." Ok, untuk kesekian kalinya ini saya nak beritahu Cara Order Produk Shaklee daripada saya.

Cara Order Produk Shaklee



Ada 3 option yang boleh dipilih:



1) Pick up point

Oleh sebab saya nak conquer 2 kawasan, so saya ada 2 tempat untuk pick up produk. Hehe.

1 di Petronas Tesco Ampang
1 di Kotak Hitam Art Studio, Wangsa Maju (studio suami)

Pick up hanya selepas jam 3 petang hingga 8 malam SAHAJA.



2) COD

Haaa yang ni ada akan dihantar direct kepada awak with terms and conditions applied.

RM10 akan dicaj untuk setiap kali penghantaran di sekitar Lembah Klang. Order 1 produk atau banyak kosnya masih sama = RM10.



3) Pos

Yang ni paling mudah, cepat dan senang. Pengeposan untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Kos pos ditanggung oleh pelanggan.

Order sebelum jam 3 petang, akan dipos pada hari yang sama. Sekiranya order selepas jam 3 petang, barang awak akan dipos keesokkan harinya.



===== ===== ===== ===== =====

So far, semua barang client saya delivered ikut pada tempat yang dinyatakan. Macam-macam jenis rumah client yang dah saya pergi. Dari flat mencanak tinggi hingga ke banglo dan semi-D.

Alhamdulillah, saya dapat clients yang semuanya baik dan mudah berurusan.

Yang berpuas hati semuanya tak lepaskan peluang untuk menjadi ahli Shaklee. Setakat RM69 je dapat banyak faedah. Siapa tak nak kan?

Jalan-jalan tengok rumah orang, jalan-jalan masuk tempat baru, bergaduh dengan puan GPS.

So, berminat nak join team saya? Whats App je 012-3672560

No comments: