Borang Daftar Ahli Shaklee

Assalammualaikum. Diharap awak semua sihat senantiasa. Terima kasih kerana jenguk ke Borang Daftar Ahli Shaklee ni. Sebelum awak mendaftar, jemputlah baca Kelebihan Daftar Ahli Dengan Saya Dari Group SuperStar Shaklee.
Kelebihan yang bakal anda mendapat tajaan secara percuma bertaraf 6 bintang dari Shaklee sendiri adalah :
  • Tajaan umrah
  • Bonus kereta
  • Tajaan menghadiri conference di Amerika Syarikat

Cara Daftar Ahli Shaklee mudah dan ringkas

Selain itu, keistimewaan kumpulan kami yang anda tidak akan dapat daripada mana-mana kumpulan lain adalah kami mempunyai pakar nutrisi bertauliah yang sedia membantu dan tunjuk ajar segala yang anda perlu tahu tentang produk Shaklee.

Seperti yang kebanyakkan anda tahu, terlalu banyak penerangan yang tidak betul telah diperjelaskan kepada umum yang boleh memudaratkan pengguna produk. Jadi, pakar nutrisi kami sedia membantu anda dalam mendapatkan konsultasi yang terbaikseterusnya membantu anda ketika pelanggan anda memerlukan khidmat nasihat.

Setelah anda berdaftar, anda akan di bantu dari A hingga Z (by coaching) cara-cara untuk memulakan perniagaan sehingga anda mampu menperkembangkan sayap ke negara-negara luar.

Dengan kami, anda tidak perlu bersusah-payah untuk menghadirkan diri ke seminar-seminar harian. Kami HANYA perlukan laptop/personal computer dan internet SAHAJA.

-----

Jom sertai Group Jutawan kami! Bagaimana kosnya?


Anda boleh mendaftar dengan HANYA RM80 termasuk pengeposan bisnes kit Shaklee.

Atau

Anda buat pembelian produk Shaklee melebihi RM660, anda akan mendapat keahlian secara percuma

Dan yang paling penting, kos-kos ini adalah untuk seumur hidup.

Apa lagi kelebihan dengan mendaftar keahlian?

Jika anda mendaftar secara percuma, anda akan mendapat rebate sekitar RM40 sebulan selepas anda mendaftar. Untung bukan? Lebih menarik setiap pembelian anda akan mempunyai poin-poin yang boleh dikumpulkan dan rebateakan meningkat dari bulan ke bulan.

Sangat praktikal bila keuntungannya anda sendiri rasakan daripada membiarkan orang lain yang merasainya.


AMARAN : Berfikir sebelum bertindak. Jangan biarkan diri anda ditipu dengan mendaftar di bawah orang yang berpotensi meninggalkan anda terkontang-kanting keseorangan.

No comments: