December 5, 2017

Pengedar Vivix Shaklee Cheras, Ampang, Kuala Lumpur

Saya perkenalkan Pengedar Vivix Shaklee Cheras, Ampang, Kuala Lumpur yang boleh buat penghantaran Vivix Shaklee dan produk Shaklee yang lain terus ke rumah anda yang berada di sekitar Ampang, Cheras dan Kuala Lumpur.

Pengedar Vivix Shaklee Cheras, Pengedar Vivix Shaklee Ampang, Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur, Agen Vivix Shaklee, Stokis Vivix Shaklee


Nama beliau adalah Puan Atifah. Seorang wanita yang bekerjaya sebagai pengurus akaun syarikat ini mula mengambil Set Jerawat Shaklee pada tahun 2014 sewaktu beliau masih bujang. Alhamdulillah, beliau telah merasai kesan dari pengambilan yang konsisten.

Oleh sebab itu, beliau berminat untuk menjana pendapatan sampingan secara online. Alhamdulillah beliau pernah merasai pendapatan sampingan sebanyak 3 angka sepanjang berbisnes secara online.

Oh ya, selain dari set jerawat, beliau juga turut mengambil Set Lelah Shaklee serta set mengandung dan set bersalin. Anda boleh mendapatkan konsultasi daripada beliau mengenai set-set yang telah beliau ambil. InshaAllah sangat memuaskan.

Bagaimana untuk hubungi beliau? Ini antara medium sosial yang beliau usahakan secara online :Nombor telefon : 017-346 6579Jom tonton hasil kompilasi dari aktiviti Bisnes Online Shaklee.

 

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: