September 8, 2017

ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia. Tak sabarnya! Eh, Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua. Teruja sangat ini. Dah lama menunggu Shaklee keluarkan dan bawa masuk produk untuk bayi ke dalam Malaysia.

ShakleeBaby Produk Bayi Shaklee
ShakleeBaby Produk Bayi Shaklee
Akhirnya, yang ditunggu-tunggu menjadi kenyataan. Tak sabar sangat. Nantikan launching-nya inshaAllah pada hujung Oktober 2017 ini. Mungkin jatuh pada hari ulangtahun kelahiran saya. Siapa tahu kan? Hihi. Hadiah dari pihak Shaklee tu. Launching Produk Shaklee baru. Hehe.

Sebelum melalut lebih panjang, saya nak terangkan sedikit tentang Produk ShakleeBaby yang bakal dipasarkan di Malaysia ini. Kenalah tahu kan berapa jenis yang bakal dibawa masuk dan kelebihan menggunakan produk ini.

Okay, tanpa buang masa ini adalah ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia :

  • Shakleebaby Gentle Wash
  • Shakleebaby Soothing Lotion
  • Shakleebaby Massage Oil

Shakleebaby Gentle Wash

ShakleeBaby Gentle Wash Produk Bayi Shaklee

Diasaskan oleh chamomile organik, lavender dan daun lidah buaya. Menjadikan ia 99% dihasilkan secara semulajadi dengan 76% ramuan organik.

InshaAllah ia tidak menimbulkan alahan (hypoallergenic), mempunyai pH yng seimbang dan telah menjalani ujian ke atas kulit yang sensitif.

Shakleebaby Soothing Lotion

ShakleeBaby Soothing Lotion Produk Bayi Shaklee

Ia dirumus khas dengan bahan-bahan semulajadi iaitu biji bunga matahari organik, minyak biji jojoba dan mentega shea. Menjadikan ia 99% dihasilkan secara semulajadi dengan 87% ramuan organik.

Minyak daripada lavender, chamomile, rosemary dan biji vanilla mampu memberikan kesan yang sangat menenangkan. Menjadikan produk ini salah satu sebab untuk kita lebih kerap memeluk bayi.

Shakleebaby Massage Oil


Minyak urut yang paling lembut ini diperbuat daripada minyak bunga matahari organik, lavender dan chamomile bantu untuk melembapkan kulit dan mengurangkan regangan kulit. Menjadikan ia produk yang 100% semulajadi dan mengandungi 73% bahan organik.

Wow! menarik kan? Mana lagi nak dapat produk hampir 100% semulajadi yang paling selamat, berkesan dan sesuai untuk kulit paling sensitif, anak kecil kita? Saya memang tunggu Produk Bayi Shaklee ini untuk saya gunakan ke atas anak saya since kulit mereka agak sensitif.

Nanti saya akan beritahu bila ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia ini akan secara rasminya dijual di seluruh Malaysia. Untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi tentang Produk Shaklee Terbaik mengikut keperluan anda, boleh hubungi saya di 012 367 2560.

Produk Bayi Shakleebaby | Pengedar Shaklee Kuala Lumpur


Jom tonton hasil kompilasi dari aktiviti Bisnes Online Shaklee

 

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: