July 18, 2017

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee atau melancong yang saya nak kongsikan ini juga sesuai sebagai Vitamin Untuk Tunai Umrah Dan Haji - Set Haji Shaklee. Assalammualaikum dan selamat sejahtera saya ucapkan buat semua pembaca blog ini.

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee, Set Haji Shaklee


Since saya sendiri selalu pergi bercuti dalam dan luar negeri sekurang-kurangnya 2 kali setahun, terdetik untuk saya kongsikan vitamin yang sesuai untuk dibawa pergi bercuti yang dipanggil Set Travel Shaklee.

Jom baca untuk tahu apa vitaminnya dan kenapa saya sarankan untuk dibawa.

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee, Set Haji Shaklee

1) Performance Drinks Shaklee

Performance Drink Shaklee ini amatlah saya gemari walaupun tak pergi bercuti. Sebabnya memang ia bantu buatkan badan saya bertenaga untuk saya melakukan kerja seharian di rumah. Almaklum ibu kepada 3 orang anak, suri rumah dan berbisnes secara online pula tu.

Jadi, untuk yang selalu pergi bercuti, Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti yang pertama ini sangat sesuai untuk mengurangkan rasa keletihan dan mengelakkan badan kita terhidrasi dengan cepat - sebab ia mengandungi elektrolit yang bantu mengekalkan cecair dalam badan dari kerap keluar berbanding selalu.

2) Nutriferon Shaklee

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti yang kedua ini pula bagi saya amat penting untuk penjagaan sistem imuniti badan semasa kita sedang bercuti atau melancong.

Biasalah, badan kita akan mengalami perubahan suhu akibat perubahan cuaca dan suhu persekitaran. Jadinya, demam - batuk - selesema adalah perkara yang sering berlaku buat kita yang belum biasa dengan keadaan di luar negara.

Dengan Nutriferon Shaklee, inshaAllah ia akan bantu untuk meningkatkan sistem imuniti badan kita untuk lebih "kebal" dari penyakit-penyakit umum.

3) Vitalea Iron Formula Shaklee

Seperti yang ramai dah tahu, Vitalea Shaklee ini adalah sejenis multivitamin yang memang khas dicipta untuk memberikan nutrisi yang hampir lengkap buat kita. Since kita berada di tempat orang dan mungkin kita ada masalah dengan makanan di kawasan tersebut - kurang makanan halal disediakan, kekurangan nutrisi dalam badan boleh berlaku.

Tahu kan? Bila nutrisi kurang, badan akan jadi lemah, dan menjurus kepada masalah kesihatan. Akhirnya percutian kita boleh menjadi hari-hari yang muram dan suram.

4) Ostematrix Shaklee

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee yang keempat kesukaan saya ini sangat membantu dalam mendapatkan tidur yang lena (walaupun sekejap), mengatasi masalah perlawasan perut - buat senang untuk membuang air besar dan paling penting ia bantu menghilangkan sakit kaki dan belakang badan akibat kerap berjalan seharian.

Orang dah bercuti, mana nak ingat sakit kaki kalau dah berjalan 1 hari kan. Nanti malam, ha rasakan! Hehe. Memang sangat membantu Ostematrix Shaklee ini.

5) Herbal Blend Cream Shaklee

Untuk atasi masalah kulit kering dan menggelupas akibat pertukaran suhu dan cuaca di luar negara (sebab saya pernah kena sewaktu bercuti di Beijing, China. Waktu itu sedang pertukaran musim sejuk kepada panas. Jadi, angin sejuk dan kering akan buatkan kulit kita kering dan menggelupas),

Saya sarankan untuk guna Herbal Blend Shaklee ini untuk kegunaan luaran. Boleh sapu satu badan. Silap-silap boleh buat krim penghalang sinaran matahari (untuk kecemasan)! Juga elok untuk sapu ruam-ruam kering dan juga bekas-bekas lebam atau parut yang dah kering akibat tersungkur atau terjatuh semasa bersiar-siar.

Vitamin Untuk Pergi Bercuti ini juga sangat sesuai untuk dijadikan Vitamin Untuk Tunai Umrah Dan Haji - Set Haji Shaklee. Sebab di sana juga kita dikira sedang "bercuti" sambil beribadah kan. Juga di sana akan ada masalah penyesuaian suhu dan cuaca kerana berbeza dengan negara kita (atas pengalaman mak, abah dan suami yang pernah ke sana).

Sekiranya berminat nak buat belian secara terus Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee ini, boleh klik pada gambar di bawah. Anda akan terus ke portal online Shaklee untuk belian secara online.

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee, Set Haji Shaklee

Atau boleh hubungi saya di 012-3672560 sekiranya berada di area Ampang, Kuala Lumpur.

Set Travel Shaklee | Pengedar Shaklee Online

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: