July 12, 2017

5 Kelebihan Set Bersalin Shaklee - Kenapa Terbaik?

5 Kelebihan Set Bersalin Shaklee - Kenapa Terbaik? yang perlu anda semua tahu sebelum membuat keputusan untuk mengambil apa-apa produk semasa menjalani episod berpantang bersama bayi anda. Assalammualaikum dan selamat sejahtera saya ucapkan.

Kelebihan Set Bersalin Shaklee


Seperti saya, untuk anak pertama saya langsung tiada ilmu tentang cara berpantang dan penyusuan ibu yang baik. Jadi, apa yang saya buat, saya redah saja. Bila melahirkan anak yang pra-matang, yang ditahan di wad lebih sebulan, pula tu menghidap jaundis yang berpanjangan, sedikit sebanyak amat mengganggu emosi.

Serta masalah oversupply yang dihadapi memang tak membantu keadaan saya. Memang menangis kena jaga anak seorang diri di hospital. Jadi, di sini saya berikan 5 Kelebihan Set Bersalin Shaklee - Kenapa Terbaik? yang telah saya ambil sejak saya lahirkan anak kedua dan ketiga.

1) Set berpantang yang paling mudah, cepat dan senang

Dengan hanya mengambil beberapa biji vitamin Set Bersalin Shaklee sehari (mengikut jadual yang akan diberikan oleh saya berpandukan dari pakar nutrisi), dah boleh kurangkan kerisauan tentang pengambilan nutrisi yang mungkin kurang lengkap (sebab bukan semua orang suka makan sayur. Hihi.)

2) Sesuai untuk yang bersalin normal mahupun secara pembedahan

Set Bersalin Shaklee amat sesuai untuk semua jenis cara bersalin. Untuk yang bersalin normal menggunakan forcep atau vakum, juga boleh mengambil Set Bersalin Shaklee untuk mendapatkan kesan yang sama - pembaikan luka dengan cepat. Saya sendiri dah ambil untuk kedua-dua jenis cara. Anak kedua saya lahir secara normal manakala anak ketiga saya lahir secara pembedahan.

3) Sesuai untuk bayi yang mengalami masalah jaundis

Set Bersalin Shaklee boleh diambil walaupun bayi sedang menghidap jaundis. Malah, ia membantu bayi untuk mendapatkan nutrisi yang cukup untuk cepat sihat dari penyakit jaundis melalui susu ibu. Macam anak ketiga saya, dia juga mengalami prolonged jaundis tapi tak selama kakak-kakaknya yang lebih sebulan. Dia hanya kena sehingga minggu ketiga.

4) Persediaan dan melancarkan proses penyusuan susu ibu

Set Bersalin Shaklee sebagai persediaan dan juga melancarkan proses penyusuan ibu inshaAllah (dengan ilmu penyusuan yang betul). Proses penyusuan susu ibu akan menjadi lebih bersedia dan inshaAllah kita mampu untuk menyusukan anak sehingga 2 tahun.

5) Bantu selesaikan masalah sistem penghadaman

Majoriti ibu yang bersalin sama ada secara normal atau secara pembedahan akan mengalami masalah sembelit. Ia lebih menyukarkan bila banyak jahitan di terima. Saya juga mengalami masalah sembelit ni. Dengan Set Bersalin Shaklee alhamdulillah masalah sembelit dapat diselesaikan tanpa perlu risau mengganggu jahitan.

Inilah 5 Kelebihan Set Bersalin Shaklee - Kenapa Terbaik? yang saya dah rasai dan ingin kongsikan buat anda semua sebagai panduan untuk memilih set berpantang yang baik untuk anda. Berminat untuk Beli Set Bersalin Shaklee Online? Boleh klik gambar di bawah.

Beli Set Bersalin Shaklee Online

Untuk yang dah pun membuat belian dengan saya, boleh dapatkan cara dan waktu makan yang terbaik untuk Set Bersalin Shaklee di : 012-3672560.

Pengedar Shaklee Online

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: