January 4, 2017

Cara Cuci Basuh Sayur Yang Betul Dengan Basic H Shaklee

Assalammualaikum. Selamat sejahtera. Apa khabar? Semoga awak semua sentiasa sihat ya. Entri kali ini saya nak kongsi tentang Pentingnya Cara Cuci Sayur Yang Betul.Haa..dah kenapa dengan cuci sayur? Nak kena ada cara special ke? Huhu. Tak ada lah. Saja je. Nak share ni. Mana tahu selama ni awak semua terus zass saja makan sayur.

Tahu kan penjualan sayur yang komersial ni kebanyakkannya disembur racun serangga dan baja yang bahan kimia yang terkawal. Ya, tak semua tapi kebanyakkannya.

Dan kebanyakkan sayur kita akan makan direct terus tanpa kupas kulit dia. Eh sayur ada kulit? Ada yang tiada kan. Huhu. Jadinya percentage melekatnya racun perosak tu tinggilah. Sebab tulah saya nak create awareness cara awak semua cuci sayur tu.

Ok, tengok video ini sat.


Dah tengok? Nak tahu resultnya?

Ini adalah hasil dari menggunakan Produk Shaklee yang bernama Basic H. Produk yang diperbuat dari bahan organik iaitu jagung dan kelapa. Haaaa...dah tahu kan? Senanglah nak guna. Eh? Hehe.


InshaAllah terjamin kesihatan lepas basuh guna Basic H Shaklee ni. Ada caranya. Bukan semborono saja. Kalau buat belian dengan saya nanti saya beritahu caranya. Senang saja. Ok, nak buat pembelian boleh hubungi saya di talian 012-3672560.Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: