December 21, 2016

Bukti Resveratrol Merencat Sel Kanser Lymphoma Dalam Kajian Klinikal

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Rasa macam dah lama tak tanya khabar. Ok lah entri kali ni saya nak kongsikan tentang Bukti Resveratrol Merencat Sel Kanser Lymphoma Dalam Kajian Klinikal.




Kisahnya bermula apabila Puan Hapipah (saya panggil makcik since beliau berumur 50-an), hubungi saya bertanyakan tentang supplemen yang boleh diambil oleh anak lelakinya yang sedang menghidap kanser prostat pada awalnya.

Alhamdulillah sel kanser di prostat telah berjaya dibuang melalui pembedahan. Malangnya, sel kanser tersebut dah pun merebak hampir ke bahagian limfoma pula. Malang bertimpa bilamana kanser tersebut disahkan pada tahap 3.

Jadi, beliau nak ambil supplemen untuk boost up kesihatan anak beliau since terlampau kerap menjalani proses kemoterapi membuatkan anaknya menjadi terlampau letih, tak bermaya dan menjadi murung.

Journey bersama Produk Shaklee bermula pada November 2015. Selepas mengambil keputusan untuk ambil beberapa produk, saya mulakan konsultasi cara dan waktu pengambilan.

Alhamdulillah setelah beberapa kali rawatan kemoterapi dijalankan, akhirnya anak beliau telah bebas dari sel kanser pada Februari 2016. Cuma saraf-saraf yang terlibat masih lagi membengkak dan menunggu masa untuk surut.


Perubahan yang beliau rasakan terhadap anaknya adalah tidak cepat letih selepas menjalani rawatan kemoterapi. Sembelit teruk dan gastrik yang terhidap semasa dalam sesi kemoterapi, menunjukkan hasil positif.

Baca lanjut >>> Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi? 

Anak beliau tak mudah dijangkiti virus demam dan batuk-batuk lagi. Alhamdulillah. Kasih emak membawa ke syurga. Semoga sel kanser tidak lagi hinggap ke badan anak beliau.

Antara kajian yang dibuat yang membuktikan resveratrol mampu merencat sel kanser adalah:




Alhamdulillah, memang wujud rupanya "ubat" untuk bebas dari sel kanser. Alhamdulillah, Shaklee mempunyai produk yang mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi bersama elemen-elemen polifenol yang terbaik yang telah dipatenkan di bawah nama : Vivix Shaklee.

Sekiranya berminat untuk membelinya secara online, boleh klik terus gambar di bawah.

Atau Whats App 012-3672560 untuk maklumat lanjut.



Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: