September 15, 2016

Produk Shaklee Kesukaan Suami Saya

Alkisah...idok le saya pernah share laki saya ni pernah makan Produk Shaklee kan. Sangsi dak? Kotlah menjual tapi rupanya ahli keluarga tak consume Shaklee. Kan. So, jom tengok apa Produk Shaklee Kesukaan Suami Saya nan seorang ni.




Ok, setakat ni lah produk yang paling digemari oleh sang suami hamba adalah Cinch Shake Caffe Latte!


Pernahlah satu hari tu tengah malam buta terdengar macam ada kejadian di dapur rumah. Masa tu tinggal kat condo menghadap hutan.

Monyet dari hutan tu suka sangat datang kuis-kuis tingkap sampai sekali tu pecahlah tingkap. Jadinya, ingatkan monyetlah datang duk kuis-kuis. Sekali jenguk, rupanya suami saya duk kuis-kuis tong Cinch Shake ni sebab dah habis. Hehe.

(Ampunkan patik, suamiku. Tersangka tuanku monyet pula.) Ok tu je nak cerita kenapa jadi favourite dia.

Sikitlah nak cerita, Cinch Shake ni diperbuat dari non-GMO soya (idok le lakiku penuh dengan estrogen semata. Tak jadi perempuan pun. Ada kajian baru yang kata tak valid benda ni.)

Ia salah satu sumber protein but less calorie than ESP. Baguslah untuk build muscle macam laki saya ni. Mantap!

Juga sebagai pengganti meal. Nak diet kan? Boleh ambil Cinch Shakes. So, bila dah kurus, inshaAllah tiada kulit gedebeh.

Ok, tu je. Nak cuba boleh whats app 012-3672560.

No comments: