September 13, 2016

5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya

Assalammualaikum. Hari ni nak share 5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya. Kenapa kena join team TEA saya? Apa itu TEA? TEA tu bukan teh tarik tapi sebenarnya Teaching, Encouraging dan Achieving.




Sebelum sampai ke blog saya ni, perasan tak blog saya di tangga ke berapa Google? Alhamdulillah saya punya blog di tangga ke-empat sekarang dan 6 dari 10 list tu pun adalah dari team upline (mami) saya, Master Siti Salwa.



Alhamdulillah. Hasil tunjuk ajar mami saya tu, hari-hari ada order masuk. Sampai tak menang tangan terpaksa pass kat anak Shaklee saya di area Ampang untuk sama-sama handle order.

Jadi kenapa kena register dengan saya? Tidak kat upline saya?



👍 sebab mami saya dah tak mampu handle dah banyak anak..hihi
👍 sebab dengan saya pun boleh dapat ilmu yang sama.
👍 sebab mami saya garang. Saya tak. (Ampun mami. Hahaha.)

Apa bakal awak akan dapat dengan saya?
✅ coaching online ada. Offline lagilah ada.
✅ consultation direct daripada nutrutionist Shaklee.
✅ boleh tahu set kesihatan yang betul dan kepentingan setiap produk dalam set tu. Kenapa wajib ada.
✅ segala ilmu internet marketing inshaAllah dalam tangan.
✅ cara handle customer pun ada ajar.
✅ ada ajar cara best jual produk dengan harga retail.


InshaAllah dengan apa yang saya tulis ni akan saya tepati. InshaAllah awak tak akan menyesal memilih saya sebagai leader awak nanti.

Macam mana nak daftar ahli? Boleh klik je : Borang Daftar Ahli Shaklee

Atau call/Whats App saja saya di 012-3672560.

No comments: