August 9, 2016

Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi Untuk Pelbagai Penyakit

Assalammualaikum. Apa khabaq? Sihat naa? Ok kita pergi terus ke tajuk Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi Untuk Pelbagai Jenis penyakit. Ya lah, mesti nak tahu kan apa yang bagus sangat sampai macam-macam penyakit boleh ambil vivix kan.

Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi


Kencing manis boleh, darah tinggi boleh, sakit jantung boleh, sakit buah pinggang boleh, strok boleh, kanser pun boleh, apatah lagi SLE dan psoriasis. Mestilah pelik kan? Dah kenapa semua orang boleh ambil Vivix Shaklee ni? Apa yang bagus sangat sampai boleh menambahbaik kesihatan orang yang menghidapi penyakit-penyakit di atas? Ok lah, saya story sikit ya. Cuba tak pakai medical terms untuk bagi mudah semua faham.

Vivix Shaklee ni memang dicipta untuk perbaiki kesihatan sehingga tahap sel. Berjuta dollar Research & Development (R&D) Shaklee telah keluarkan untuk mengkaji pembuatan Vivix ni. Kaji untuk dia perbaiki sel-sel dalam badan dan yang terbaru ni dah terbukti mampu memanjangkan telemore - jangka hayat sel tu. (Bukan bermakna kita lambatkan kematian. Itu rahsia Allah ya. Cepat atau lambat, yang penting kita usaha kan. Hee.)

Macam mana dia perbaiki sel? Dengan repair balik sel-sel badan kita yang dah rosak atau mati. Ok, ni masuk sains sikit. Tahu tak? Sel DNA kita berbentuk seperti rantai panjang yang bersambung dan bergulung. Macam ada 1 jenis pasta tu. Macam dalam gambar ni.

Nama pasta tu Fusilli Pasta

Mana nak tahu sel kita rosak? Bila salah satu batang (chain) rantai tu mati. Jadi, sel DNA kita akan rongak. Bila rongak macam-macam bakteria & virus datang attack. Bila dorang gabung dengan sel kita, akan dapat penyakit lain. Macam tulah proses terjadinya sel kanser. Dia attack sel kita yang rosak untuk jadi perumah dia. Once dah dapat, dia akan merebak secara pantas tanpa paling ke belakang punya. Huuu....scaryyy.

Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi
Putus putus macam tu kira rosaklah tu.

Jadi, salah satu usaha kita untuk menjana kesihatan yang lebih baik (bukan dah tunggu sakit baru nak pulihkan), Vivix Shaklee adalah produk terbaik dunia yang mampu membantu kita semua. InshaAllah.

Kalau nak tahu apa isi kandungan vivix boleh baca di sini : Segalanya Tentang Vivix Shaklee.

Kenapa saya asyik sebut pasal sel je ni? Apa kena mengenanya dengan penyakit-penyakit semua tu? Apa kaitannya?

Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi

Ok, nampak gambar atas ni? Seluruh badan kita adalah bermula dari sel. Bermula kita tercipta dalam rahim ibu kita dari telur yang tersenyawa, kita menjadi sel dan semakin membesar menjadi fetus dan akhirnya jadilah bayi yang comel. Semua yang ada dalam badan ni semua ada sel-sel dia. Untuk identify siapa kita, kena detect pakai sel yang dinamakan sebagai DNA (deoxyribonucleic acid).

Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi
Diagram sistem badan manusia
So, cuba bayangkan, kalau sel kita sihat, baik dan cantik, kita akan jadi? Sihat, baik dan cantik juga inshaAllah. Kan? Suka tak? Suka tak?

That is why harganya reasonable dengan kaedah pembuatan, pemprosesan dan berfungsi segalanya secara natural. Berminat nak order 1?

Boleh klik sini : Beli Vivix Shaklee Online

Atau call, Whats App @ Telegram : 012-3672560.

Pengedar Vivix Shaklee Ampang, Kuala Lumpur, Wangsa Maju

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: