January 19, 2015

Masalah Air Kencing Mengandungi Protein Kini Selesai

Saya ada seorang sahabat. Dia sudah berkahwin. Suaminya disahkan mengalami masalah buah pinggang. Yang mana air kencingnya mengandungi protein. Apa maksudnya ni? Bahaya ke?Ini bermakna penapis yang terdapat di dalam buah pinggang suaminya telah bocor dan mengeluarkan protein melalui urin. Dalam bahasa inggeris dinamakan Nephrotic Syndrome.  Ini adalah kes bahaya.

Simptom-simptom masalah ini adalah muka, tangan, kaki dan perut akan membengkak kerana tak cukup protein dalam anggota tersebut. Sekiranya dibiarkan boleh membawa maut. Bayangkan. Ia memberi kesan kepada anggota dan organ badan yang lain.


Jadi, si isteri mengambil inisiatif untuk mencari 'ubat' yang boleh mengurangkan masalah ini. Sekurang-kurangnya bantu untuk menghalang dari protein terus keluar melalui urin.

Alhamdulillah. Setelah berusaha secara konsisten selama 3 bulan, masalah suaminya telah berjaya diselesaikan. Doktor menyatakan yang tiada lagi protein di dalam air kencing suaminya.

Alhamdulillah. Ia menjadi asbab bagi suaminya untuk terus kekal sihat dan menjalani kehidupan seperti biasa. 

Sekiranya anda juga mempunyai masalah yang sama dan ingin mendapatkan 'ubat' tersebut, bolehlah hubungi nombor yang tertera.

Pengedar Vivix Shaklee Ampang, Kuala Lumpur, Wangsa Maju

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: