October 2, 2014

Promo Oktober 2014 - ESP Shaklee Harga Diskaun

Alhamdulillah. Macam tak percaya pula. Tahun ni je dah 2 kali Promo ESP Shaklee berlangsung. Yalah, killer product Shaklee ni. Dulu pernah lebih sebulan tau takde stok kat Shaklee. Menggagau semua orang cari. Tu yang agak teruja tu bila Shaklee bertindak berani buat promo lagi.

Promo ESP Shaklee Oktober 2014




Dalam entri kali ni korang akan dapat tahu satu persatu perkara yang korang nak tahu berkaitan dengan Energizing Soy Protein ni. Ketahuilah banyak kebaikan yang kita boleh dapat dari ESP ni.

Siapa yang boleh dapat kebaikan produk ni?

  • Orang yang nak kurus
  • Orang yang ingin hamil
  • Bakal ibu yang sedang hamil
  • Orang yang sedang berpantang selepas bersalin
  • Orang yang sedang berpantang selepas keguguran
  • Orang yang mengalami masalah gastrik
  • Orang yang menjaga kecantikkan diri

Jangan kata soya ni tak bagus langsung - kalau tak bagus, rakyat Indonesia takkan seramai sekarang. Yalah, dorang duk makan tempe dan tauhu kan. Kalau kita pi Wong Solo atau restoran ayam penyet pun ada side dishes tauhu dan tempe goreng. Kan? Jangan tipu. Hehe.

Ok lah, sambung balik cerita pasal tajuk utama. Hee. Mula-mula kita tengok dulu apa kebaikan dan manfaat yang bakal dirasai kepada sesiapa yang ambil ESP Shaklee ni. InshaAllah korang juga bakal merasai perkara yang sama sekiranya korang juda ingin mencuba produk ni.


Tak percaya? Tak mengapa. Kat bawah ni hasil dari pengalaman pengguna produk ESP Shaklee yang sangat teruja dengan kesan yang mereka nampak.

"Setelah saya mengambil produk ini selama 3 bulan, makcik saya tegur "eh mana pergi bekas jerawat kat muka kau?" hehe...wah, memang betullah ESP perbaiki tisu kulit muka.
Parut ceaserean saya pun makin cantik sebab 2 kali ceaser, kesan jahitan jadi menggerutu. Sekarang dah licin dan rata. Alhamdulillah dapat faedah-faedah lain. Asalnya nak tambah susu je. Hee" ~ Puan Soraya Mokhtar.

"Sedap sangat minum ESP hari-hari. Hampir nak kena bengkak susu. Macam biasalah kena surutkan dengan pam susu. ESP memang best lah!" ~ Puan Azilah Rashid.

"Suami saya bila tiba bulan puasa, dia akan pedih ulu hati (gastrik). Memang sakit tapi sayang nak tinggal puasa. Alhamdulillah tahun ni dah ok. Takde pedih ulu hati dah. Makan macam-macam pun ok." ~ Puan Nurulazim Zulkarnain

"Doktor cakap baby saya ada ekzema. Saya gunakan Herbal Blend dan Basic H je sebelum ni. Kalau tak lagi teruk. Hari tu saya cuba minum ESP. Alhamdulillah bintik-bintik merah kat muka baby saya makin berkurang. Suka saya sebab baby makin pulih." ~ Puan Nor Azlinda
Promo ESP Shaklee
Alhamdulillah. Tahniah untuk mereka.

Korang juga boleh rasa apa yang mereka rasa dengan bukakan hati untuk mencuba killer product -ESP Shaklee ini. Mesti nak tahu rasa dia dan cara minum kan?

  1. Rasa dia memang rasa soya - mild soya. Kalau selalu minum soya, alhamdulillah. =)
  2. Kalau yang jarang-jarang atau tak suka langsung minum soya (macam saya) - saya galakkan campur dengan susu, jus buah-buahan, blend dengan buahan atau campur dengan Meal Shakes Shaklee.

Rasa-rasa ingin mencuba tu tinggi tak? Hehe. Murah je. Berbanding produk keluaran syarikat lain. Ada 1 brand tu sampai cecah RM300++ pun ramai orang beli.

Promo ESP Shaklee

Nak order online? Boleh. Klik je gambar bawah ni ya.

Promo ESP Shaklee


Atau perlukan khidmat nasihat dari saya? Boleh hubungi saya dari nombor yang tertera:

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee


Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: