January 3, 2014

Vivix Shaklee ada cara turunkan gula darah tinggi dengan cepat

Masalah obesiti di negara kita telah menjadi isu hangat pada abad kini. Vivix Shaklee mampu membantu untuk mengatasi permasalahan yang telah diakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang amat bimbang dengan kenaikan graf yang sangat mendadak.

cara turunkan gula darah tinggi dengan cepat - vivix shaklee


Seramai 8.5 juta rakyat Malaysia yang dikenalpasti tergolong dalam golongan obes. Menurut kajian, terlebih makan dan gemar memakan makanan yang manis adalah faktor utama bagi permasalahan ini. Ketidakcenderungan bersenam juga adalah punca utama di mana zaman penuh teknologi ini membuatkan ramai orang yang lebih selesa duduk di rumah dari keluar beriadah.

Suka dengan makanan yang manis akan mengakibatkan tahap kolestrol dalam badan menjadi tinggi sekaligus menaikkan paras gula dalam badan. Hal ini akan menyebabkan pelbagai penyakit kronik seperti 
boleh menyerang pada bila-bila masa.

Jika sudah malang jatuh ditimpa tangga, apa lagi yang perlu anda lakukan? Fasa menyusahkan diri dan keluarga bermula dari menyuntik insulin setiap hari dan paling teruk perlu dibedah untuk membuang anggota badan yang tidak mampu berfungsi.

Adakah ini yang anda mahukan?

Di era ini Shaklee ada mengeluarkan produk yang mampu membantu anda. InshaAllah. Produk ini adalah Vivix Shaklee yang mempunyai beberapa fungsi untuk
  • memperbaiki sel DNA yang telah rosak.
  • mengawal paras kolestrol.
  • memperbaiki kesihatan dalaman dan luaran.
  • memperbaiki kadar metabolisma badan.
  • Mempertingkatkan sistem imunisasi.
  • Memberi perlindungan antioksidan.
  • Membantu mendapatkan berat badan ideal.
Alangkah bahagia jika kita mampu berlari anak bersama cucu. Alangkah bahagia jika kita masih mampu membantu suami atau isteri membuat kerja rumah. Alangkah bahagia kita masih gagah untuk meningkatkan amalan rohani kita.

InshaAllah dengan Vivix Shaklee anda mampu mengubahnya. InshaAllah juga ia berjaya. Beberapa bukti keberjayaannya dalam memulih (hasil testimonial pengguna) dan memperbaiki masalah penyakit kronik adalah seperti berikut:

1) Testimoni daripada anak solehah yang membelikannya untuk bapa mertua beliau:

cara turunkan gula darah tinggi dengan cepat - vivix shaklee


2) Suami isteri yang mengambil supplemen Vivix Shaklee untuk memperbaiki kesihatan dalaman mereka.

cara turunkan gula darah tinggi dengan cepat - vivix shaklee

Testimonial jujur daripada pengguna yang sangat bersyukur menggunakan Vivix Shaklee yang telah terus mengambilnya untuk tujuan penjagaan kesihatan yang berterusan. Kini pilihan di tangan anda.


Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: