January 22, 2014

Set Menyusu Shaklee Bagus Untuk Lelaki

Set Menyusu Shaklee Bagus Untuk Lelaki jika diamalkan. Jadi, tidak menjadi masalah jika para suami ingin berkongsi dengan isteri atau si bujang ingin mencubanya. Jom baca lebih lanjut untuk tahu kelebihannya.





Set Menyusu Shaklee Asas ini terdiri daripada ESP Shaklee, Alfalfa Shaklee dan OsteMatrix Shaklee. Mari baca apa yang membuatkan set ini boleh dikaitkan dengan keberkesanannya terhadap kaum lelaki.

ESP Shaklee seperti yang kita tahu ia adalah protin yang terhasil dari soya baka tulen yang diproses dengan menggunakan suhu yang rendah.

Selain protin, beberapa mineral lain juga dimasukkan seperti asid amino 9 jenis.

Saja cerita sikit pasal tu. Hehe. Ok. Jom tengok apa fungsi terbaik ESP Shaklee:
  • Membekalkan cukup protin.
  • Melindungi dan memperbaiki untuk masalah kelenjar prostat.
  • Sangat sangat sangat selamat untuk masalah buah pinggang dan kencing manis.


Alfalfa Shaklee diperbuat dari tumbuhan alfalfa yang mempunyai akar sepanjang 2.5 meter ke bawah tanah yang mana mampu menyerap mineral-mineral yang baik untuk kita.

Fungsi Alfalfa Shaklee bagi kaum lelaki adalah:

  • Sebagai detoksifikasi - mengeluarkan toksik dalam badan.
  • Mengelakkan sembelit.
  • Mengurangkan alergi dan gatal-gatal.
  • Melawaskan.


Kalsium amat diperlukan oleh kaum lelaki. Tahukah anda? Kekurangan kalsium akan menyebabkan osteoporosis? Penyakit berkaitan tulang. Jadi OsteMatrix Shaklee inshaAllah mampu membantu kaum lelaki untuk mendapatkan kalsium yang cukup.

Kebaikan Oste Shaklee adalah:
  • Melindungi tulang dan gigi.
  • Bagus diambil untuk yang tak minum susu.
  • Mengelakkan kancing gigi dan penyakit sendi.
  • Mengelakkan osteoporosis.


Nampak tak? Bukan para wanita sahaja yang bakal dapat manfaat dari Set Menyusu Shaklee Asas ni. Para suami dan si bujang juga mendapat khasiatnya. Cuma bukan untuk perangsang susu ibu (milk booster) saja. Hee.

Untuk Set Menyusu Shaklee ini harganya berjumlah RM270 termasuk kos pos. Pelbagai maklumat rahsia yang tak boleh diberitahu umum akan diberikan jika anda berjaya membuat pembelian set ini.

Bertahan sekitar 2 bulan. InshaAllah bakal menunjukkan kesannya seawal 2 minggu pengambilan. Nak beli secara online terus? Boleh klik link ini : Cara Beli Set Menyusu Shaklee Online.

Untuk mendapatkan konsultasi secara percuma boleh hubungi saya di nombor yang tertera.

Sentiasa ada walau di mana jua. InshaAllah.

Set Menyusu Shaklee | Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online


No comments: