January 26, 2014

Set Kecantikkan Shaklee jimat dan berkesan

Set Kecantikkan Shaklee atau Set Beauty Shaklee amat popular di kalangan wanita era ini. Masing-masing berlumba-lumba untuk menjaga kulit dan wajah agar kelihatan sentiasa berseri.
Tidak salah untuk memakai apa jua jenis produk. Yang penting mesti tahu apa kandungan produk dan kesannya terhadap kita untuk jangka panjang. Adakah baik atau tidak.
Saat semakin banyak duit yang perlu digunapakai semakin kita terdesak untuk membeli produk yang lebih murah dan berkesan. Semakin ramai perlu abaikan kehendak hati dan lama kelamaan terabai.

Jangan risau. Kini ada Set Kecantikkan Shaklee sebagai jalan penyelesaian. Set ini merangkumi 2 jenis produk iaitu B-Complex dan SR Vita C yang mana mampu bertahan sehingga 6 bulan!

Penjimatan yang berganda dan amat menyenangkan kerana kita hanya perlu menelan vitamin mengikut konsultasi yang bakal diberikan selepas berjaya membuat pembelian.
Suka nak ingatkan di sini, cara pengambilan dan waktu Set Kecantikkan Shaklee ini haruslah betul agar kesannya mampu terhasil seawal 3 hari. Jika salah caranya, jangan melenting jika anda tidak merasai sebarang perubahan.

Macam marah pula..hee oh tak. Tak. Jom baca kesan sampingan yang bakal anda dapat setelah mempergunakan 2 produk Set Kecantikkan Shaklee ni.

  • Kulit lebih cerah dan sekata.
  • Jerawat berkurangan.
  • Antibodi dan imunisasi semakin mantap.
  • Kulit lebih lembut dan tegang.
  • Melambatkan proses penuaan.Suka tak? Suka tak? InshaAllah ini yang akan anda dapat jika mengambil Set Kecantikkan Shaklee yang murah, jimat dan berkesan ini.

Berharga RM150 termasuk pos. Bertahan dari 4 hingga ke 6 bulan. Hubungi saya untuk konsultasi percuma:

Set Kecantikkan Shaklee | Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: