October 14, 2013

Lelaki juga perlukan Collagen Shaklee

Orang selalu kaitkan produk kecantikkan, produk kesihatan atau segala produk yang berkaitan kulit dan tubuh badan dengan wanita. Collagen Shaklee juga menjadi mangsa dalam kes aniaya ini. Kenapa? Sebab si lelaki juga perlukan collagen ini untuk pelbagai aspek yang akan dihuraikan nanti.


Sudah pasti kebaikan untuk perempuan adalah untuk kecantikkan, menganjalkan kulit dan sebagainya. Tahu tidak, kolagen juga amat baik untuk diambil oleh orang lelaki?

Orang lelaki lebih banyak terdedah dengan pancaran matahari dan persekitaran yang boleh mempercepatkan kolagen semulajadi dalam badan cepat rosak. Merokok pun boleh mempercepatkan kerosakan kolagen semulajadi kita.

Beberapa kebaikan yang bakal mereka dapat setelah mengambil Collagen Shaklee:
  • Menguatkan rambut dan kuku.
  • Memperbaiki kulit dan membantu mengurangkan parut.
  • Membantu melambatkan tanda penuaan.
  • Baik untuk mata kerana kornea memerlukan kolagen.
  • Menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya rapuh.
  • Memastikan otak sentiasa sihat.
  • Membantu mengurangkan kesakitan dan geseran antara sendi.


Nampak tak? Banyak juga kebaikan selain dari kecantikkan semata. Apa yang menariknya, bilamana anda meminumnya, ia akan bertindak serta terangsang kepada bahagian yang perlu diperbaiki dan diperlukan sahaja.

Jadi, jangan risau akan hal di mana anda pasti terbayang payudara anda akan membesar seperti wanita. Tidak sama sekali. Cuba anda bayangkan anda mungkin berbadan berisi. Otot payudara sudah pasti akan melendur. Di sini Collagen Shaklee akan memainkan peranannya untuk menganjalkan yang membawa maksud memperbaiki otot yang lendur itu supaya anda memiliki payudara asal seperti sedia kala.

Faham tak? Bukan membesarkan tetapi memperbaiki. Berikut adalah testimoni daripada pengguna lelaki yang telah mencuba collagen ini.


Bagus kan? Okay lah. Tak mahu tulis berjela dah. Jika ada sebarang pertanyaan, bolehlah hubungi nombor yang tertera. Selamat mencuba.

Untuk melihat harga produk Shaklee yang lain, boleh rujuk Senarai Harga Produk Shaklee.


Jika berminat untuk membeli dengan harga ahli, anda boleh mendaftar sebagai ahli.

No comments: