September 20, 2013

Sirap Vivix Shaklee dan testimoni hebat.

Produk ini boleh dikatakan produk yang baru dihasilkan oleh Shaklee. Ramai lagi orang yang belum faham dan tahu apa fungsi, testimonial dan kesan sampingan (side effect) Vivix Shaklee ini. Apa yang orang tahu dan sudah pun mind set, ia tersangatlah mahal. Jadi, terus rasa tak mampu beli.
Vivix Shaklee ni sebenarnya banyak fungsinya. Bukan setakat lawan penyakit. Malahan boleh dikatakan supplemen untuk semua jenis masalah kesihatan. Ia sangat bagus untuk dijadikan supplemen bagi:
 • Penyakit kencing manis (diabetes) dan kanser.
 • Menyokong kesihatan jantung, kardiovaskular, sendi dan otak.
 • Agen anti-penuaan.
 • Peningkatan tenaga selular.
 • Perlindungan antioksidan.
 • Meningkatkan sistem imun.
 • Bagus untuk berhenti merokok.
 • Bagus untuk yang inginkan berat badan ideal.
 • Meningkatkan kesihatan yang sangat bagus dan terampil.


Ramuan yang terkandung di dalam Vivix Shaklee ada beberapa jenis, iaitu:
Anggur Muscadine - anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan kerana pasangan kromosom tambahan ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.

Ia mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, 1 phyto-nutrient yang tidak dijumpai dalam anggur jenis lain dan menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.


Lobak Ungu (Purple carrot) - sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi fitokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Juga mengandungi anthocyanins - antioksidan yang paling mustajab. Juga menunjukkan reaksi kepada anti-radang, anti-mikrobial, anti-carcinogen dan mempamerkan kesan pada saluran darah, platlet dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.Elderberi (Elderberry) - berkesan dalam mengubati simptom flu, terutama influenza B. Mengandungi flavonoids - antioksidan yang kuat - mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria.

Kaya dengan anthocyanin - anti-radang - mengurangkan simptom sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.

Juga mengandungi vitamin A, B dan C serta nutrien - asid amino, carotenoid, tannin dan rutin - berkesan dalam menangani jangkitan yis, asma, batuk, sesak nafas dan diabetes. Dapat merendahkan tahap kolestrol dan menghalang oksidasi kolestrol LDL (penyebab penyakit kardiovaskular).

Bagus untuk pengurangan stres, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) - sumber komersial Resveratrol - merumuskan supplemen anti-penuaan - melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi altet dan mengurangkan berat badan. Mungkin jawapan untuk memanjangkan usia.

Jom kita tengok testimonial pelanggan yang gembira menggunakan Vivix Shaklee ini.Vivix Shaklee ni ada kesan sampingan ke? Ini yang dikatakan side effect yang bakal anda dapat:
 • Kulit makin anjal dan berseri.
 • Kesihatan badan terjamin.
 • Mendapat berat badan ideal dan kembali langsing.
 • Lebih bertenaga.
 • Tidak mudah jatuh sakit.
Dengan 150ml, penggunaannya mampu bertahan sehingga 2 bulanMencegah lebih baik daripada merawat. Anda sendiri boleh cari berapa kos rawatan bagi penyakit kanser, jantung dan lain-lain. Mengapa tidak sekarang anda ubahnya? 

Berminat, sila hubungi yang tertera di bawah:

Pengedar Vivix Shaklee | Pengedar Shaklee Online

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

1 comment:

Ainul said...

bagus minuman vivix ni, saya suka gile, kaw kaw