September 13, 2013

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Bijak

Anda pasti tertanya-tanya bagaimana untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee. Jangan risau. Akan saya tunjukkan cara-cara yang paling mantap lagi berfaedah dan menguntungkan bagi anda.Jom sertai Group Jutawan kami! Bagaimana kosnya?


Anda boleh mendaftar dengan HANYA RM75 termasuk pengeposan bisnes kit Shaklee.

ATAU

Anda buat pembelian produk Shaklee melebihi RM700, anda akan mendapat keahlian secara percuma

DAN

yang paling penting, kos-kos ini adalah untuk seumur hidup.

Apa lagi kelebihan dengan mendaftar keahlian?

Jika anda mendaftar secara percuma, anda akan mendapat rebate sekitar RM40 sebulan selepas anda mendaftar. Untung bukan? Lebih menarik setiap pembelian anda akan mempunyai poin-poin yang boleh dikumpulkan dan rebate akan meningkat dari bulan ke bulan.

Sangat praktikal bila keuntungannya anda sendiri rasakan daripada membiarkan orang lain yang merasainya.

-----

Kelebihan yang bakal anda dapat dari Shaklee sendiri adalah :
  • Tajaan umrah
  • Bonus kereta
  • Tajaan menghadiri conference di Amerika Syarikat

-----

Selain itu, keistimewaan kumpulan kami yang anda tidak akan dapat daripada mana-mana kumpulan lain adalah kami mempunyai pakar nutrisi bertauliah yang sedia membantu dan tunjuk ajar segala yang anda perlu tahu tentang produk Shaklee.

Seperti yang kebanyakkan anda tahu, terlalu banyak penerangan yang tidak betul telah diperjelaskan kepada umum yang boleh memudaratkan pengguna produk. Jadi, pakar nutrisi kami sedia membantu anda dalam mendapatkan konsultasi yang terbaik seterusnya membantu anda ketika pelanggan anda memerlukan khidmat nasihat.

Setelah anda berdaftar, anda akan di bantu dari A hingga Z (by coaching) cara-cara untuk memulakan perniagaan sehingga anda mampu menperkembangkan sayap ke negara-negara luar.

Dengan kami, anda tidak perlu bersusah-payah untuk menghadirkan diri ke seminar-seminar harian. Kami hanya perlukan laptop/personal computer dan internet sahaja.


AMARAN : Berfikir sebelum bertindak. Jangan biarkan diri anda ditipu dengan mendaftar di bawah orang yang berpotensi meninggalkan anda terkontang-kanting keseorangan.

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: