July 14, 2013

Set Bersalin Shaklee : Pilihan Masa Kini!

Set Bersalin Shaklee sudah menjadi pilihan masa kini bagi kaum wanita di era ini. Berita tentang kebaikan dan kebagusannya telah tersebar di seluruh Malaysia malah juga turut diketahui oleh Singapura, Indonesia dan Brunei.


Jika orang dulu-dulu terkenal dengan jamu dan herba-herbanya, kini Set Bersalin Shaklee telah mengambil tempat di hati wanita. Ia senang di bawa ke mana sahaja, ia senang di makan di mana sahaja, ia juga memberikan kesan yang cepat mengikut si pemakannya.

Apa produk yang terkandung dalam Set Bersalin Shaklee Premium ini? Antaranya adalah:


Jom kita lihat apakah kebaikan, manfaat dan kelebihan setiap produk dalam Set Bersalin Shaklee ini.

set bersalin shaklee, set bersalin shaklee premium

Multivitamin sangat bagus di ambil untuk memenuhi nutrien dan mineral-mineral yang diperlukan tubuh badan akibat diserap oleh bayi anda sama ada ketika hamil mahupun selepas bersalin (menyusu).

Sustained Released Vita-C
Vitamin-C amat bagus untuk antibodi badan kita yang sedang dalam keadaan lemah akibat bersalinkan anak. Juga amat bagus untuk penjagaan kulit.

B Complex
Membantu mengurangkan tekanan (stress) yang boleh menyebabkan meroyan (depression) dan juga membekalkan tenaga sepanjang tempoh berpantang.

Zinc Complex
Bertindak sebagai agen penyembuhan untuk luka bersalin sama ada bersalin normal mahupun secara ceaserean. Juga membantu mengurangkan keguguran rambut.

Protein amat penting untuk membekalkan tenaga. Ada yang berpantang tidak boleh memakan ayam atau daging sebagai sumber protein. Jadi, ESP Shaklee sangat bagus untuk diambil semasa berpantang. Juga bagus untuk penjagaan kulit dan bantu memperbanyakkan susu badan.

OsteMatrix
Bertindak sebagai pembekal kalsium untuk tubuh dimana mineral paling utama yang diserap oleh bayi sejak dari dalam perut. Tanda-tanda kekurangan kalsium adalah seperti gusi berdarah, lemah tubuh badan dan kancing gigi sewaktu bersalin. Juga bertindak sebagai agen memperbanyakkan susu badan.

Lecithin
Bertindak dalam pemecahan lemak dalam tubuh badan. Setiap wanita yang hamil pasti mengalami kenaikan berat badan paling kurang 10kg dari berat badan asal. Jadi, selepas bersalin adalah waktu yang amat baik untuk memulakan program menguruskan badan. Boleh rujuk ke Set Kurus Shaklee. Mengandungi Choline yang juga amat bagus untuk perkembangan otak bayi.

Alfalfa
Selain berfungsi sebagai detoksifikasi dimana selalunya sembelit ketika mengandung akan berpanjangan, ia juga bertindak sebagai agen untuk mengangkut lemak yang telah dipecahkan keluar dari badan kita. Alfalfa adalah sejenis herba yang juga bagus untuk mengelakkan jaundis terhadap bayi.

Set Bersalin Shaklee Premium, Harga Set Bersalin Shaklee

Setiap produk Set Bersalin Shaklee Premium ini mempunyai peranan masing-masing. Kurang satunya, kuranglah fungsinya. Berikut adalah testimonial secara langsung bagi pengguna Set Bersalin Shaklee.
Jika anda perlukan khidmat nasihat bagi set yang paling asas, boleh hubungi nombor yang tertera di bawah.

Set Bersalin Shaklee | Pengedar Shaklee Ampang

Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

No comments: