July 24, 2013

Set Menyusu Shaklee Cara Banyakkan Susu.

Di sini anda akan tahu cara banyakkan susu dengan menggunakan Set Menyusu ShakleeAlhamdulillah. Saya masih mampu menyusukan anak saya yang kini berusia 4 bulan 18 hari. Production susu saya masih banyak sehingga kini. Ya, 10 oz untuk sekali sesi pumping!

Hasil saya sekitar sebulan.
Saya hanya melakukan sesi pumping sekitar 6 jam sekali. Hasilnya mungkin boleh jadi lebih dari 10 oz. Bayangkan sekali perah dapat menghasilkan 10oz. Satu hari = 24 jam, jadi saya perlu pam sekitar 4 kali sehari. 10oz darab 4 = 40oz!

Teruja? Perlukan benda yang sama? Mari. Tiru macam saya. =)
[tiru 10oz production susu tu]

Shaklee ada menawarkan Set Menyusu untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak-anak anda. Dengan kombinasi Alfafa, B-complex, Vita-C dan Vita-Lea, InshaAllah production susu anda dapat diperbanyakkan.



Mari berkenalan dengan Alfafa Complex.
  1. Mencuci hati, darah dan usus.
  2. Melawan alahan.
  3. Baik untuk patologi di dalam usus dan perut.
  4. Melawan tumor.
  5. Menyingkirkan lemak dan kolestrol.
  6. Melegakan keletihan.
  7. Mencegah/merawat atritis.


Apa fungsi B-complex tu?
  1. Tukarkan makanan kepada tenaga
  2. Mengurangkan simptom kemurungan (depressiondan tekanan (stress).
  3. Meningkatkan fungsi otak.
  4. Galakkan kesihatan jantung, metabolisma tenaga dan replikasi DNA yang sihat.


Chewable Vita-C Plus ni apa?
  1. Sebagai anti-oksidan semulajadi.
  2. Kekalkan intergriti sel.
  3. Menolong kurangkan simptom alergi.
  4. Menguatkan gigi, gusi, tulang dan saluran darah


Dah ada Vita-C, Vita-Lea Iron Formula pula?!
  1. Menyokong sistem pembiakan
  2. Pertumbuhan dan penggantian sel
  3. Meningkatkan kecerdasan mental dan imun dari jangkitan.
  4. Menolong fungsi normal penghadaman dan selera makan

Jangan lupa! Untuk melakukan teknik power pumping juga! Manakan ada hasilnya jika kita berikan sesuatu perkara tanpa ada pergerakannya. Macam kereta. Minyak hitam sudah di servis. Bagaimana nak tahu lancarnya perjalanan kita tanpa memandu kereta tersebut? Ya dak?

Usaha tangga kejayaan! Jangan malas-malas. Jika tidak untuk kita, fikirkan anak-anak kita. Susu ibu itu adalah hak mereka. Sepertimana kita sering mempertikaikan hak kita sebagai pengguna di mana-mana saja, sama juga seperti mereka. Cuma mereka tak reti nak protes je.

Klik sini untuk tahu Set Menyusu Shaklee juga Bagus Untuk Lelaki.

Ini adalah untuk memudahkan anda, sebut harga bagi set ini:


Alfafa                             = RM 97.50
B-complex                       = RM 53.75
Chewable Vita-C Plus       = RM 37.50
Vita-Lea Iron Formula      = RM 88.75

Total = RM 277.50 (exclude postage RM10)


Mahal lagi? Meh sini brainwash sikit. 1 botol tablet ni mampu bertahan sehingga 4 bulan. Kita pecahkan untuk sebulan. Hanya RM58.45! Ok, pecahkan lagi lah. RM1.95 je sehari. Mana nak dapat?! Kita makan hari-hari pun kos dah RM5 untuk sekali makan.

Apalah sangat RM1.95 tu berbanding kepuasan menyusukan anak anda? Renung-renungkan. Dan selamat beramal. =)

Untuk tahu cara order atau khidmat nasihat secara percuma, boleh hubungi saya di 012-3672560.



No comments: