October 13, 2011

13 minggu

Assalammualaikum.


Sekian lama tinggalkan blog.
Ini untuk tatapan.

Saya berusia 13 minggu dalam perut bonda saya.


Saya lebih kurang 6cm sekarang.
Nantikan saya bulan depan ya! Hee~



3 comments:

tya said...

aunty tya tak sabar nak pegang dia nanti. hehe. take care, fatin. jaga baby tu. hehe

bukan nama sebenar said...

dah mengstalk blog ni dari mula kenal sampai tunang,kawin dan detik2 kecemasan bersalin dan ada anak...hope belum terlambat saya nk ucap tahniah..dan semoga kak fatin sentiasa bahgia bersama abg apek. byk sgt aih benda yg saya leh amek iktibar dari hal2 perhubungan ni bila baca blog kak fatin,macam berbunga2 gitu walaupun masih free2 lagi. apa2 pun, mohon beri apa2 pandangan,nasihat, dan apa pun lah hal tentang cinta2 kawin2 relationship bagai ni akan datang pada saya..hehe,

p/s : menunggu entri berikutnya!

Fatin Mazelan said...

ahahahaha!! sapekah anda? adoyai~
bila plak tulis pasal2 percintaan/ perhubungan ni??? hohoho