April 10, 2010

Cerewet.

Maaf untuk tajuk. Pagi-pagi aku blur. Itu saja tajuk yang kononnya sinis yang aku boleh fikir.

ok. Ini untuk yang menggila cari kelulusan paid-to-click [ptc] ni.


Sebelum masuk. Kasi cek dulu. Valid atau tidak ptc ini.
Tengok terms and conditions.
Tak semua ptc itu invalid. Tak semua ptc itu valid.

Mana ada orang gila yang sanggup bayar 10 ribu USD dalam sebulan. Jika ada. Kau dah kena tipu.

Aku masuk secara suka-suka. Kalau tak dapat duit pun. TAK RUGI PUN. Bukan kena keluar modal. Setakat klik-klik 5 minit sehari. Last-last tak dapat. Aku tak rasa rugi. Sebab dah banyak bazir masa kat FB tu. 5 minit. Apadehal kan?

Kalau takut sangat. Jangan masuk.

No comments: