March 23, 2010

Bilik aku orang masuk. LAGI.

Ini kali kedua. Lepas kes aku 1 Januari 2010. Pukul 3.10 pagi tadi. Kali ini roomate aku pula. Kasihan dia. Senasib aku. Cuma tak hilang apa-apa. Alhamdulillah lah. Itu cukup baik. Dari kerugian RM2000.00 lagi.

Cuma dia trauma sedikit. Tak apa. Lama-lama hilang. Macam aku. Hahaha. Ya lah! Suspek pegang leher dia! Siap pegang pisau. Siapa tak takut mati? Nasib baik suspek keluar selepas roomate istigfar dan takbir. Ada rasa takut dengan takbir pencuri itu.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Roomate selamat. Sudah cukup baik.



Maaf Nurul Nadiah Abdullah. Aku tinggalkan kau keseorangan. Maaf. Hanya kerana ada latihan teater. Maaf.

Hasilnya. Tombol pintu dah berubah. Mari lihat untuk sebulan lagi. Harap-harap jangan ada yang pecah masuk lagi bilik yang miskin ini.


9 comments:

ashraf said...

kesiannya korang...

^_s::a::s::a_^ said...

huish... bahayanya!! smpai berpisau2..
sian nadiah...

Nurul Ain said...

bahaye nye bilik korang..harap nadia ok..

sayeJAJA said...

jage diri baek2.

Fatin Mazelan said...

ayap : dah nasib.

fura : agak la. dia sedang trauma tu.

ain : dia ok. mental je.huhu

jaja : baek~!

noad said...

wtf?!
UKM?! what happen?!
ape cer nih UKM?
kalo dah sampai 2 kali dha mlampau la..
dah sampai acu-acu pisau segala..
org lain pun pnh duk uni gak, duk kolej kediaman gak..
xde pun sampai camni..
c'mon UKM do something!!
but grateful tht nothing happens.
May the force be with us..ALWAYS....

Fatin Mazelan said...

cakap kat sini bukan ada effect pun. Pentadbiran kolej mmg masalah. Asal nak wat something je, yg dibesar2kan isu duit...last2 satu projek pun x jadi.

RoSe_ViOleTE said...

ish!
teruk! kesian nadiah....!!
tabah yer korng...huhu

zulhilmi bdk blur said...

sori la...
tak sengaja nk curi...
kata pencuri tersebut..hihi