February 6, 2010

Tolong...kah?

Memang tak mahu bantu aku kah atau kamu memang tidak tahu? Kepada silent readers juga. Aku mengharap pertolongan.

Bagaimana mahu tukar username blog ini kepada emel yang baru?
Bagaimana mahu buang blog aku ini tanpa ada serpihannya di dashboard?
Bagaimana mahu buat komen orang yang perlukan approval dari aku?

Tolonglah. Walaupun aku hanya balas pertolongan itu dengan ucapan terima kasih. Aku ucap itu dengan ikhlas.

6 comments:

RoSe_ViOleTE said...

tukar username---

kat dashboard kt bhgn atas skali ade button 'My Account'
tukar kat ctu.

yg lgi satu tu tataw
hehehe

Fatin Mazelan said...

dah try. ta bole. awat ha?

izan_muslimin89 said...

kat bhgn dashboard...
kat edit profile...

RoSe_ViOleTE said...

he?
ta bley??
ntohle..hehe

^_s::a::s::a_^ said...

comment perlukn apprvl :
setting, comments, comment moderation (choose always)

oh ya, kalau nk buang word verification for cmmnts pun disitu...ak kdng2 mls nk taip word pjng3 nih..hoho

Fatin Mazelan said...

terima kasih untuk itu fura. tapi aku xnak buang word verification tu. dia cm menarik nak susahkan org...hehe