December 23, 2009

Use this help for your future!!

Aku ulang ini. Memandangkan semester baru telah dibarukan. Aku mahu jual buku ini. Tolong ambil perhatian. Kepada pelajar Pusat Pengajian Sains Matematik (PPSM), UKM [diutamakan]. Kepada pelajar PPSM universiti lain. Boleh juga. Aku kurang tahu buku apa kamu guna.


1. Elementary Linear Algebra, Howard Anton
(original book - Aljabar Linear)

SOLD TO FARIS

2. Programming in C++, McGraw Hill (original book - C++)



3. Introduction of Linear Regression Analysis, Wiley
(original book - Pemodelan Statistik)



4. Probability and Statistical Inference, Pearson
(original book - Pentaabiran Statistik)



5. Mathematical Statistics and data Analysis, john A. Rice
(original book - Statistik II)



6. Chemistry (Kimia Am II)



7. Sampling : Design and Analysis, Sharon L. Lohr
(Tinjauan dan Persampelan)



8. Forecasting, Time Series and Regression
(Pemodelan Statistik)

SOLD TO FAIZAH

9. Mathematical Statistics with Application, John E. Freund
(Statistik II)



10. Mikroekonomi (Asas Ekonomi I)



11. Applied Multivariate Statistical Analysis, Prentice Hall
(Kaedah Multivariat)



12. Rekabentuk dan Analisis Ujikaji,
Douglas C. Montgomery



13. Introduction to Physics, John D.Cutnell & Kenneth W.Johnson
(Pengenalan Fizik 1)



14.Pentaabiran Statistik, Nur Riza Mohd. Suradi
(RM 3.00)



Buku BUKAN original ini aku jual rm10.
Buku original aku jual separuh harga.


Jika ingin nota biasa, aku ada juga. TANYA! Aku bagi percuma. Jangan segan. Aku bukan puak Hannibal yang akan jilat tulang kau orang sampai licin. Jangan sombong-sombong. Nanti kata senior tak nak tolonglah. Apa lah. Aku sepak terajang karang orang itu.

Tolong beritahu yang lain. Aku tak berapa kenal dengan junior. Jadi ini masanya. Mari kenal senior anda ini.




*siapa ada facebook aku, boleh lihat wajah-wajah buku ini dalam album "book sale!". ATAU add aku : paradoxinkl@yahoo.com

2 comments:

Fathi Adha said...

byk buku tu... nasib baek bkn student PPSM...huhu

RoSe_ViOleTE said...

bangge plak ade name kat ctu~~
hihihi~~