September 8, 2017

ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

ShakleeBaby Produk Baru Bakal Berada Di Pasaran Malaysia. Tak sabarnya! Eh, Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua. Teruja sangat ini. Dah lama menunggu Shaklee keluarkan dan bawa masuk produk untuk bayi ke dalam Malaysia.

ShakleeBaby Produk Bayi Shaklee
ShakleeBaby Produk Bayi Shaklee

September 5, 2017

Aktiviti Anak Semasa Cuti Sekolah

Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Kali ini saya nak kongsikan tentang Aktiviti Anak Semasa Cuti Sekolah. Since cuti sekolah kali ini ada sambutan hari kemerdekaan yang ke-60 dan hari raya Aidiladha, jadi mereka cuti seminggu.


August 11, 2017

Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan

Nak tahu Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan? Jom baca entri saya kali ini. Sebelum tu, terima kasih saya ucapkan buat semua pembaca blog ini. Semoga dalam keadaan sihat senantiasa hendaknya.

Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan


Seperti yang saya dah kongsi sebelum ini, punca-punca terjadinya jerawat belakang badan ini ada pelbagai punca, iaitu:
  • Genetik - sejarah keluarga yang memang ada jerawat.
  • Pemakanan - biasalah tak seimbang.
  • Hormon yang tak berapa stabil.
  • Kelenjar minyak dan peluh yang terlebih hasilkan minyak dan peluh di badan.
  • Persekitaran - terdedah dengan bahan kimia.
  • Kosmetik dan pakaian - suka pakai ketat dan mekap yang tutup liang roma.
  • Ubat-ubatan seperti steroid.
Saya sendiri pernah mengalaminya satu ketika dahulu dan alhamdulillah masalah Jerawat Belakang Badan ini dah pun selesai selepas saya ambil set vitamin yang bakal saya kongsikan ini.

Okay apa Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan yang dah saya cuba ini?

Set vitamin ini terdiri daripada 4 jenis produk iaitu :

1) Vitamin C Shaklee

Vitamin C kan adalah salah satu agen antioksidan dan pembekal antibodi terbaik yang boleh kita ambil secara harian tanpa memudaratkan kita inshaAllah.

Ia bantu untuk toksin yang tersekat di dalam badan untuk keluar melalui urin kita inshaAllah. Air kena minum banyak ya.

2) Vitamin B Shaklee

Vitamin B pula bantu mengurangkan stres yang berlaku dalam badan kita tanpa kita sedari. Bagi peluang untuk badan kita relaks dan buat kerja secara fitrah.

Selain itu juga ramai yang tak tahu sebenarnya vitamin B mampu menyerikan lagi kulit kita supaya lebih licin dan cantik.

P.s : Vitamin C dan Vitamin B ini adalah vitamin keperluan harian yang sangat diperlukan badan since badan kita tak dapat nak produce 2-2 vitamin ini, jadi sangat digalakkan untuk ambil untuk kesan yang lebih nyata.

3) Alfalfa Shaklee

Alfalfa memang terkenal sebagai agen detoks yang mana ia bantu untuk angkut toksin yang masih terperangkap di dalam badan keluar melalui najis.

Since selalunya orang yang mempunyai jerawat belakang badan ini mengalami masalah pembuangan sama ada sembelit atau kerap membuang, toksin dalam badan masih ada yang terperangkap membuatkan ia keluar melalui belakang badan.

4) Garlic Shaklee

Garlic Complex adalah agen anti-infection (jangkitan). Ia bantu mengelakkan jerawat belakang badan tersebut bertukar menjadi nanah dan menyakitkan. Sampai nak pakai baju pun boleh sakit kan. Huhu.

Macam mana nak dapatkan Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan ini?

Ada 2 cara :

1) Boleh buat pembayaran sebanyak RM294 terus ke akaun di bawah dan sila Whats App Resit pembayaran, Nama, Alamat & Nombor Telefon ke 012-3672560 untuk tujuan pengeposan atau penghantaran ke tempat anda.

Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan

2) Boleh beli terus secara online melalui website Shaklee dengan klik pada gambar di bawah:

Cadangan Set Vitamin Untuk Jerawat Belakang Badan

Setelah berjaya membuat pembelian, boleh hubungi saya di talian 012-3672560 untuk mendapatkan konsultasi tentang cara makan dan waktu pengambilan yang betul untuk kesan yang lebih optimum.




Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee


Cari Pengedar Shaklee area anda? >>> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online

July 19, 2017

Harga Set Menyusu Shaklee Yang Sebenar

Nak tahu Harga Set Menyusu Shaklee Yang Sebenar? Saya akan terangkan satu persatu harga Set Menyusu Shaklee kat bawah ini. Assalammualaikum dan selamat sejahtera saya ucapakan buat pembaca blog ini.

Harga Set Menyusu Shaklee

July 18, 2017

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee atau melancong yang saya nak kongsikan ini juga sesuai sebagai Vitamin Untuk Tunai Umrah Dan Haji - Set Haji Shaklee. Assalammualaikum dan selamat sejahtera saya ucapkan buat semua pembaca blog ini.

Vitamin Untuk Bawa Pergi Bercuti - Set Travel Shaklee, Set Haji Shaklee